Rating: 4.6153846153846 sterren
13 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Anneke Klok
21 dagen geleden

In 2022 een fotoshoot bij Tineke thuis gedaan met als resultaat prachtige foto’s van mijn 2 Podenco’s Pip en Bambi!
Bambi was best bang maar met de liefde en geduld van Tineke is het toch gelukt om mooie foto’s te verkrijgen!!

Ingrid de Koning
22 dagen geleden

Met onze Juul vorig jaar bij Tineke geweest.
Het was een heerlijke ochtend met als resultaat prachtige foto’s van onze lieve teckel van bijna 12 jaar.
We denken eraan dit jaar een buitenshoot te boeken. Juul is dol op Tineke 😊

Jolinda van Wijngaarden
24 dagen geleden

Onlangs met mijn Golden retriever Morris een fotoshoot gehad, net voor zijn 1ste verjaardag. Wat hebben we ontzettend genoten in het bos tijdens de fotoshoot en wat zijn de foto's mooi geworden! Erg blij met het resultaat!

Coby van der Boom
24 dagen geleden

Wij hebben een fantastisch mooie shoot gehad bij Tineke in het atelier. Geweldig hoe rustig en ontspannen zij onze teckel Saartje kreeg. Zeker een aanrader als je mooie foto's van je huisdier wilt hebben.

Monique
24 dagen geleden

Tineke maakt prachtige foto's. Heerlijk relaxed en ontspannen voor hond en mens

Rob D
24 dagen geleden

my lovely french ladies hadden ter gelegenheid van de 12e verjaardag van mijn frenchie Kiki een fotoshoot bij Tineke. Met het resultaat van de foto's ben ik superblij. Ik wil daaraan nog toevoegen dat Tineke een betrokken, relaxte en ook lieve fotografe is. Mijn frenchies voelden zich meteen op hun gemak bij haar. Tot de volgende shoot !!!

Puck
24 dagen geleden

Onze Puck heeft inmiddels al 2 keer voor de lens mogen poseren voor Tineke
Het was voor zowel Puck als ons een hele leuke ervaring met beide keren geweldige resultaten.
We zijn aan het aftellen naar de 3e keer, een fotoshoot aan Zee.

Tineke, je bent een lieverd.

Denise
8 maanden geleden

Rustig en lief voor de honden, en mooie foto's van onze viervoeters !!

Anne
9 maanden geleden

Foto's laten maken bij Tineke van onze hond en 2 katten. Best wel spannend! De hond geloof ik wel, maar hoe krijg je in godsnaam twee katten op de foto? Nou Tineke kan dat als de beste! Een hele lieve vrouw met erg veel geduld en het resultaat is van alle 3 de dieren fantastisch! Wat zijn wij blij, super bedankt Tineke :)

Anneke
9 maanden geleden

Prachtige foto’s en een heerlijke middag bij Tineke samen met de hondjes! Veel geduld en met liefde maakt ze de foto’s en dat zie je ook in het eindresultaat!

Monique Vermeulen
9 maanden geleden

Tineke is een hele lieve vrouw die echt aandacht voor de hond heeft.
Moos vond het erg leuk om te doen maar als het genoeg was zei Tineke dat ook.
En het zijn super foto's geworden.
Nogmaals heel erg bedankt Tineke en komen zeker een keer terug.

Ans v Oudheusden
9 maanden geleden

Fantastische fotoshoot van onze teckelpups; wat een geduld en rust heb je Tineke, resultaat is prachtig.

Monica
9 maanden geleden

Best, mensen die twijfelen aan je kunst om de ziel van hun huisdier door jouw te laten fotograferen, moeten eens goed de foto's bekijken. Elke foto spreekt voor zich, jouw hondenliefde en oneindig geduld. Dikke PROFICIAT uit België

Marijke en Peter van Gijzen
9 maanden geleden

Wij hebben diverse foto shoots van onze dames bij Tineke laten maken.Zowel in de studio als op locatie..Tineke neemt hier alle tijd voor en straalt rust uit naar de honden..De shoots leveren prachtige foto’s op. .Van de foto’s hebben wij zelf diverse vergrotingen en fotoboekjes laten maken.Wij bevelen Tineke van harte aan en zullen zeker nog terug komen voor een shoot van onze teckeldames

Anneke Vink
9 maanden geleden

Hallo Tineke, twee jaar achter een hebben we een prachtige serie foto’s van onze twee banjers laten maken door jou. De eerste serie was binnen . Ik vond het spannend want hoe krijg je twee jonge teckels rustig, maar met snoepjes ijzeren geduld zijn het zulke prachtige foto’s geworden waarvan we een verjaardagskalender gemaakt hebben.
Vorig jaar heb je buiten foto’s gemaakt in het Maximaparkje. Ook zo mooi , een fix eindje lopen maar dan heb je ook wat. Zulke mooie momenten en weer prachtige foto’s . Het was ook zeer ontspannen net als of we zo al jaren met elkaar omgaan enorm de hondjes vonden alles prima.
Je bent een top fotograaf en ben blij dat ik je via facebook heb leren kennen . Dank je wel voor al die prachtige plaatjes :)

Britt Plomp
9 maanden geleden

Met Bob, Teun en Roderick zijn wij in maart 2022 voor een fotoshoot geweest. Prachtige foto’s! De honden vonden het best spannend, maar daar weet Tineke fantastisch mee om te gaan. Met enorme rust en geduld weet ze de meest prachtige plaatjes te schieten.

Linda Eckhardt
9 maanden geleden

Mijn 3 tal op de foto bij Tineke.
Wow wat een prachtige plaatjes van mijn plaatjes. Tineke is een Toppertje hoor.
En ook de prijs is leuk

Monique jansen
9 maanden geleden

Voor de tweede keer bij Tineke geweest
Wat een geduld zeg
Met Sofie ging het super goed
Met mupke wat minder
Maar wat een mooie foto's
Collega gaat binnenkort ook met Borrel
Echt een aanrader
Groetjes Theo en monique

Monique jansen
9 maanden geleden

Dat het met Mupke minder ging lag niet aan Tineke
Maar aan onze Mup zelf

Miranda Spruijt
9 maanden geleden

Wij hebben nu 2 keer een fotoshoot binnen en buiten gedaan met onze Sofie. Met heel veel geduld en passie heeft Tineke een prachtige fotoshoot gemaakt van onze Soof. Echt een aanrader

Angelique Hoek
een jaar geleden

Vorige week de fotoshoot gehad met onze teckel Jinthe bij Tineke. Ik was best wel nerveus of dit zou gaan lukken. Jinthe is nogal angstig. Maar Tineke is zo'n lieve, geduldige vrouw. Een warm ontvangst en alle tijd van de wereld. De fotoshoot ging super goed. En het resultaat is werkelijk fantastisch! Heel blij mee. Kom zeker nog eens terug!! Dankjewel Tineke.

Daniëlle Rebel
2 jaar geleden

Een beetje nerveus vertrokken we vanmorgen naar Utrecht om onze lieve Puck door Tineke te laten fotograveren. Al maanden zoveel mooie en lieve foto's langs zien komen op de site, maar ja zou dit ook lukken met en van onze Puck. Zou hij lang genoeg stil kunnen (willen 😉) zitten. Want tja het is wel een Teckel.....

Een warm onthaal en we werden meteen allemaal helemaal gerust gesteld. Puck deed het geweldig, wat zijn we trots en wat een geweldige fotos Tineke!
Kunnen bijna niet wachten om het eind resultaat te zien, maar we komen zeker in het na- of voorjaar terug voor een buiten reportage.

Bedankt Tineke voor het geduld en deze geweldig leuke ervaring.

Liefs Erik Daniëlle en Puck 🐾

Lyda Hubers
2 jaar geleden

Tineke is een bevlogen fotografe en ze werkt vanuit haar passie. Met haar engelengeduld is er weinig wat ze niet voor elkaar krijgt maar het welzijn van het dier staat voorop. Als blijkt dat de lol eraf is en het wordt 'moeten' dan zal ze nooit omwille van het plaatje doorgaan.
Ze is een topper!

Christel van Hulten
2 jaar geleden

Tineke is echt super! Ze heeft van mijn niet fotogenieke teckel Sophie prachtige foto's gemaakt. Ze nam echt de tijd om Sophie te laten wennen, omdat zij bij een vreemde meestal niet op haar gemak is. Maar het ging super. Een fotografe met het hart voor je hond op de juiste plaats. Zeker een aanrader, je krijgt er geen spijt van alleen heel veel prachtige foto's!

Coby van der Boom
2 jaar geleden

Een hele leuke fotoshoot gehad bij Tineke
met onze teckel Saartje. Geweldig hoe ze alles voor elkaar kreeg bij Saar. Ik heb ze al aanbevolen bij andere hondenbezitters!

Anne en Peter van Ettinger
2 jaar geleden

In december 2020 heeft tineke onze ruwharige teckel Jip gefotografeerd, buiten in het bos. We hebben zeker twee uur gewandeld. Jip was heel ontspannen en ze liet zich goed vastleggen op de gevoelige plaat. Daar zorgde Tineke echt voor. De foto’s zijn prachtig geworden. Wij zijn er heel blij mee!

M.G. van Bronckhorst
2 jaar geleden

Bijna een jaar geleden kennis gemaakt met Tineke. Wat een gezellig en fijn mens is dit, met alle geduld van de wereld. Mijn Berner Seppl was niet echt heel erg geduldig, was nerveus, maar Ineke had vreselijk veel geduld, met een mooi eind resultaat 🥰

Simone
2 jaar geleden

In totaal ben ik al 3x bij Tineke geweest voor een puppyshoot met mijn Westie. Prachtige foto’s en wat een gesuld en liefde heeft Tineke voor de honden. Ook toen we kwamen voor een shoot en mijn hondje niet fit was mochten we een andere keer terugkomen zonder extra kosten, dat is echt super!

Monique jansen
2 jaar geleden

Wij zijn met onze sofie bij tineke geweest
Wij gingen ervan uit dat het onmogelijk was om van sofie een mooie foto te maken
We hadden het helemaal mis
Wat een geduldige lieve vrouw
En prachtige foto's

T. Imcke
2 jaar geleden

Een belevenis: een fotoshoot bij Tineke!!! En een prachtig resultaat, zo geweldig blij mee. Mijn Teun staat er fantastisch op

Christa Hansink
2 jaar geleden

Voor prachtige, releaxte, en professionele fotoshoot ben je Tineke aan het juiste adres.
Floris en Guusje waren op hun gemak en resultaat is bijzonder mooi geworden. Zijn er nog steeds blij mee. 🤗♥️

CJ Robijn
2 jaar geleden

Hoi Tineke,
Jaren geleden een fotoshoot laten maken. Dat vond ik al mooi en je was lief en geduldig met m’n hondje.Nu ben je daar zo in ontwikkeld, dat het eindresultaat nóg mooier zal zijn

Brenda
2 jaar geleden

Erg leuke foto's als resultaat bij de fotoshoot bij Tineke in haar leuke studio. Tineke heeft erg veel geduld en heel veel liefde voor de hondjes dat is te zien. Onze Jip was nog maar heel klein toen we foto s lieten maken. Tineke had alle geduld. Heel fijn. We komen zeker een keer terug .

Laura bogte
2 jaar geleden

Ik heb meerdere keren een fotoshoot gehad bij tineke, zowel met mijn honden als met onze kat. Wat is ze een lieve, geduldige vrouw! Ze neemt alle tijd voor de shoot en ondanks dat onze puppy alles deed wat hij niet moest doen, bleef ze rustig en professioneel en dat resulteerde zich in prachtige foto’s!! Ze is absoluut een aanrader.

Linda
2 jaar geleden

Lana was dol op Tineke. Knuffelen. Tineke is zo lekker rustig en relaxed en Laan volgde prachtig de aanwijzingen. Het was ook nog eens heel gezellig. Aanrader!

Sarah Beelen
2 jaar geleden

Wij hebben een geweldige fotoshoot gehad met onze teckel Goofy. Een gezellige ochtend waarin we met veel plezier op terugkijken. Tineke heeft tijd genoeg en aandacht voor de hond. Goofy is een echte kusjesmachine, dus dat kwam helemaal goed. Zeker een aanrader en ook leuk om als cadeau te krijgen of te geven.
Bedankt voor de prachtige foto's!

Groetjes, Sarah en Ralph
......en niet te vergeten een dikke knuffel van Goofy!

Astrid Pennings
2 jaar geleden

Hoi Tineke,

Wat hebben wij een super fotoshoot gehad met onze honden Guus en Sjors.
Zoveel passie voor de fotoshoot en geduld met onze honden.
Echt een aanrader als je mooie foto's wilt van je geliefde viervoeters. Nogmaals hartelijk bedankt voor alle mooie foto's.
Groetjes van.ons allen

Margot Brongers
3 jaar geleden

Hoi Tineke,

Onze ruwharige teckel Flossie is 4 jaar en ik zou haar heel graag door jou (buiten) laten fotograferen. Wij wonen in Drn Haag maar Utrecht is geen probleem.

Kun je wat meer informatie sturen? Flos is de komende 6 weken op haar mooist qua vacht, maar laat weten wat jouw aanpak en tijdslijnen zijn.

Dank alvast!
Margot

Anoeska Datwma
3 jaar geleden

Heel lieve fotograaf
Mn hondje met trauma van vorige fotoshoot werd alle tijd voor genomen en staat er uiteindelijk prachtig op en ook mn drukkere pup staat er prachtig op
Dit is een hondenfotograaf die ook van honden houd
Bedankt voor de prachtige foto's

Natascha Batenburg
3 jaar geleden

Tineke maakt echt prachtige foto's. Ze is ontzettend lief en geduldig. We zijn nu 2x bij haar geweest en daar komen zeker nog wat keren bij. Ik kan het iedereen aanraden om een fotoshoot bij Tineke te doen. Ook als je bang bent dat je hond het niet kan of doet want het lukt Tineke gewoon!

Iris & Anne-Marie
3 jaar geleden

Afgelopen week een buitenshoot gedaan bij het kasteel en wat was het fantastisch! Kees voelde zich meteen op z’n gemak bij Tineke, want ze is ontzettend lief en geduldig. En wat een resultaat.. we hebben prachtige foto’s van onze Kees waar we heel blij mee zijn. Een aanrader voor iedereen. Tineke nogmaals bedankt!

Johan Collin
3 jaar geleden

In een woord fantastisch, alles kon, zoveel geduld , zoveel foto’s voor alles werd tijd genomen, eerst een praatje met wat koffie zodat de hondjes wat konden spelen en rustig werden van de lange reis en dan zo een toffe relaxte fotoshoot met wat een mooie foto’s
Zeer professioneel, gewoon top de moeite waard en zeker een aanrader.
En zoals ze bij ons zeggen Tineke is een toffe straffe madam met een hart voor fotografie en honden

Lisette Smetsers
3 jaar geleden

Tineke heeft erg mooie foto's gemaakt van onze Guus..Met haar geduld heeft ze zelfs van een heel druk hondje een mooie serie foto's gemaakt. Wij zijn er erg blij mee!

Marieke
3 jaar geleden

Heel blij met de prachtige reportage! Een shoot bij Tineke is erg leuk om te doen!! Een aanrader! Wat een geduld en niets is gek genoeg!

Corrianne Robijn
3 jaar geleden

Tineke had veel geduld en heeft een mooie ruimte voor de shoot
Mijn Wieb was als een vis in het water en daardoor ging de shoot goed

Herwin Hemmink
3 jaar geleden

Tineke maakt prachtige foto's, we hebben in november vorig jaar een fotoshoot gehad met Hunter en het was een feest.
Gastvrij voor mens en dier.
Speeltjes in overvloed om even lekker te spelen tussen de foto's door.

Resultaat "prachtige foto's"

Het is echt een aanrader en voor ons zeker niet de laatste keer.

Bedankt Tineke.

Karin Tersteeg
3 jaar geleden

Afgelopen oktober bij Tineke geweest om foto’s van Lara te maken als verjaardagsverrassing voor de baas.
Tineke nam alle tijd om Lara er heel mooi op te krijgen. Verschillende achtergronden, met kistje of rieten plateau of zonder, alles was mogelijk. Ben zeer tevreden over het eindresultaat! Zeker aan te raden!

Marianne
3 jaar geleden

Vorig jaar heb ik een foto shoot bij Tineke laten maken van mijn langharige boomer Laika. Ze nam alle tijd. Tineke is kundig, geduldig en lief voor de hond. Denkt mee over de shoot zelf, met kleuren en if speeltjes. Ik zou haar voor 100% aanbevelen..Marianne en Laika

Martine Van Dieren
3 jaar geleden

3 jaar geleden met Mocca & Pistache een fotoshoot gedaan bij Tineke. Mocca is zeker niet het gemakkelijkste model maar wat een geduld en techniek om een prachtig resultaat te krijgen. Ik zou het zeker aanraden.

Daohne
3 jaar geleden

In oktober een fotoshoot gedaan met mijn teckelpup. Echt geweldig en een aanrader. Wat een geduld en wat een leuke ideen.

Peter en Marijke van Gijzen
3 jaar geleden

Wij hebben inmiddels twee keer een fotoshoot bij Tineke gehad
De eerste keer een binnen met Aagje.
De tweede keer met Aagje en Zand onze teckel dames buiten.Beide foto shoots xijn erg mooi geworden.Tineke heeft alle geduld en neemt ruimschoots de tijd.Ze stelt de hondjes volledig op hun gemak.
Wij bevelen Tineke van harte aan