Rating: 4.5833333333333 sterren
12 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Denise
4 maanden geleden

Rustig en lief voor de honden, en mooie foto's van onze viervoeters !!

Anne
5 maanden geleden

Foto's laten maken bij Tineke van onze hond en 2 katten. Best wel spannend! De hond geloof ik wel, maar hoe krijg je in godsnaam twee katten op de foto? Nou Tineke kan dat als de beste! Een hele lieve vrouw met erg veel geduld en het resultaat is van alle 3 de dieren fantastisch! Wat zijn wij blij, super bedankt Tineke :)

Anneke
5 maanden geleden

Prachtige foto’s en een heerlijke middag bij Tineke samen met de hondjes! Veel geduld en met liefde maakt ze de foto’s en dat zie je ook in het eindresultaat!

Monique Vermeulen
5 maanden geleden

Tineke is een hele lieve vrouw die echt aandacht voor de hond heeft.
Moos vond het erg leuk om te doen maar als het genoeg was zei Tineke dat ook.
En het zijn super foto's geworden.
Nogmaals heel erg bedankt Tineke en komen zeker een keer terug.

Ans v Oudheusden
5 maanden geleden

Fantastische fotoshoot van onze teckelpups; wat een geduld en rust heb je Tineke, resultaat is prachtig.

Monica
5 maanden geleden

Best, mensen die twijfelen aan je kunst om de ziel van hun huisdier door jouw te laten fotograferen, moeten eens goed de foto's bekijken. Elke foto spreekt voor zich, jouw hondenliefde en oneindig geduld. Dikke PROFICIAT uit België

Marijke en Peter van Gijzen
5 maanden geleden

Wij hebben diverse foto shoots van onze dames bij Tineke laten maken.Zowel in de studio als op locatie..Tineke neemt hier alle tijd voor en straalt rust uit naar de honden..De shoots leveren prachtige foto’s op. .Van de foto’s hebben wij zelf diverse vergrotingen en fotoboekjes laten maken.Wij bevelen Tineke van harte aan en zullen zeker nog terug komen voor een shoot van onze teckeldames

Anneke Vink
5 maanden geleden

Hallo Tineke, twee jaar achter een hebben we een prachtige serie foto’s van onze twee banjers laten maken door jou. De eerste serie was binnen . Ik vond het spannend want hoe krijg je twee jonge teckels rustig, maar met snoepjes ijzeren geduld zijn het zulke prachtige foto’s geworden waarvan we een verjaardagskalender gemaakt hebben.
Vorig jaar heb je buiten foto’s gemaakt in het Maximaparkje. Ook zo mooi , een fix eindje lopen maar dan heb je ook wat. Zulke mooie momenten en weer prachtige foto’s . Het was ook zeer ontspannen net als of we zo al jaren met elkaar omgaan enorm de hondjes vonden alles prima.
Je bent een top fotograaf en ben blij dat ik je via facebook heb leren kennen . Dank je wel voor al die prachtige plaatjes :)

Britt Plomp
5 maanden geleden

Met Bob, Teun en Roderick zijn wij in maart 2022 voor een fotoshoot geweest. Prachtige foto’s! De honden vonden het best spannend, maar daar weet Tineke fantastisch mee om te gaan. Met enorme rust en geduld weet ze de meest prachtige plaatjes te schieten.

Linda Eckhardt
5 maanden geleden

Mijn 3 tal op de foto bij Tineke.
Wow wat een prachtige plaatjes van mijn plaatjes. Tineke is een Toppertje hoor.
En ook de prijs is leuk

Rating: 4.0714285714286 sterren
14 stemmen