Home » Reacties
Rating: 4.1666666666667 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Daniëlle Rebel
6 maanden geleden

Een beetje nerveus vertrokken we vanmorgen naar Utrecht om onze lieve Puck door Tineke te laten fotograveren. Al maanden zoveel mooie en lieve foto's langs zien komen op de site, maar ja zou dit ook lukken met en van onze Puck. Zou hij lang genoeg stil kunnen (willen 😉) zitten. Want tja het is wel een Teckel.....

Een warm onthaal en we werden meteen allemaal helemaal gerust gesteld. Puck deed het geweldig, wat zijn we trots en wat een geweldige fotos Tineke!
Kunnen bijna niet wachten om het eind resultaat te zien, maar we komen zeker in het na- of voorjaar terug voor een buiten reportage.

Bedankt Tineke voor het geduld en deze geweldig leuke ervaring.

Liefs Erik Daniëlle en Puck 🐾

Lyda Hubers
7 maanden geleden

Tineke is een bevlogen fotografe en ze werkt vanuit haar passie. Met haar engelengeduld is er weinig wat ze niet voor elkaar krijgt maar het welzijn van het dier staat voorop. Als blijkt dat de lol eraf is en het wordt 'moeten' dan zal ze nooit omwille van het plaatje doorgaan.
Ze is een topper!

Christel van Hulten
7 maanden geleden

Tineke is echt super! Ze heeft van mijn niet fotogenieke teckel Sophie prachtige foto's gemaakt. Ze nam echt de tijd om Sophie te laten wennen, omdat zij bij een vreemde meestal niet op haar gemak is. Maar het ging super. Een fotografe met het hart voor je hond op de juiste plaats. Zeker een aanrader, je krijgt er geen spijt van alleen heel veel prachtige foto's!

Coby van der Boom
7 maanden geleden

Een hele leuke fotoshoot gehad bij Tineke
met onze teckel Saartje. Geweldig hoe ze alles voor elkaar kreeg bij Saar. Ik heb ze al aanbevolen bij andere hondenbezitters!

Anne en Peter van Ettinger
7 maanden geleden

In december 2020 heeft tineke onze ruwharige teckel Jip gefotografeerd, buiten in het bos. We hebben zeker twee uur gewandeld. Jip was heel ontspannen en ze liet zich goed vastleggen op de gevoelige plaat. Daar zorgde Tineke echt voor. De foto’s zijn prachtig geworden. Wij zijn er heel blij mee!

M.G. van Bronckhorst
7 maanden geleden

Bijna een jaar geleden kennis gemaakt met Tineke. Wat een gezellig en fijn mens is dit, met alle geduld van de wereld. Mijn Berner Seppl was niet echt heel erg geduldig, was nerveus, maar Ineke had vreselijk veel geduld, met een mooi eind resultaat 🥰

Simone
7 maanden geleden

In totaal ben ik al 3x bij Tineke geweest voor een puppyshoot met mijn Westie. Prachtige foto’s en wat een gesuld en liefde heeft Tineke voor de honden. Ook toen we kwamen voor een shoot en mijn hondje niet fit was mochten we een andere keer terugkomen zonder extra kosten, dat is echt super!

Monique jansen
7 maanden geleden

Wij zijn met onze sofie bij tineke geweest
Wij gingen ervan uit dat het onmogelijk was om van sofie een mooie foto te maken
We hadden het helemaal mis
Wat een geduldige lieve vrouw
En prachtige foto's

T. Imcke
7 maanden geleden

Een belevenis: een fotoshoot bij Tineke!!! En een prachtig resultaat, zo geweldig blij mee. Mijn Teun staat er fantastisch op

Christa Hansink
7 maanden geleden

Voor prachtige, releaxte, en professionele fotoshoot ben je Tineke aan het juiste adres.
Floris en Guusje waren op hun gemak en resultaat is bijzonder mooi geworden. Zijn er nog steeds blij mee. 🤗♥️

Rating: 4.0714285714286 sterren
14 stemmen