Rating: 4.6470588235294 sterren
17 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Lies
10 maanden geleden

Wat een fantastische vrouw en fotograaf! 5 jaar geleden kwam ik heel toevallig bij haar terecht… iemand die ervaring had met teckels, dat was voor mij belangrijk. Vooral omdat het nogal eigenzinnige wezens kunnen zijn… maar het ging zo vlot en makkelijk! Nu mijn oudste woef 16 jaar is, wou ik toch nog een mooie blijvende herinnering… dus ik contacteerde haar opnieuw. Mijn hondjes kende haar nog! Het was een heel blij weerzien. Doordat mijn oude woef nog amper ziet en hoort, wist ik niet waaraan we begonnen… met het meeste liefde en geduld pakte Tine dit zoooo perfect aan. Het werden alweer de allermooiste foto’s!!!! Net zoals ik ze wilde en waar mijn gevoel zo goed bij zit. Ik heb geen seconde spijt van de vele kilometers die we rijden vanuit centrum België!
Iedereen die zou twijfelen om een shoot te doen met de hondjes omdat ze misschien ‘te moeilijk’ zijn voor andere fotografen, gewoon doen! Deze dame is top met eigenzinnige en koppige honden!
Tine, alweer bedankt om me de mooiste foto’s te maken van mijn lieve boys!!!

Desiré van der Meer
een jaar geleden

In november heeft Tineke met open armen mijn 2 teckels gefotografeerd, zeer gastvrij, geduldig en lief voor de dames, de dames mochten eerst even rondneuzen in de kamer, ruime keus achtergronden.
Zeker aan te raden om je hond te fotograferen.

Rob D
een jaar geleden

eind maart jl. had ik op 1 dag 2 fotoshoots bij Tineke. Eerst met mijn bijna jarige frenchie Faya in een feestelijke setting met ballonnen, hondenchampagne en dat leverde prachtige foto's op.

In de middag met mijn andere (hoog bejaarde) frenchie Kiki. Ook deze shoot gaf als eindresultaat echt plaatjes van plaatjes waar Kiki van het scherm afspat.

Beide french ladies voelen zich zo ontzettend op hun gemak bij Tineke dat ze naast de foto's ook heel graag knuffels bij haar halen ................en krijgen. Kiki, Faya & ik zijn reuze blij met Tineke en haar professionaliteit met de camera om natuurlijke foto's te maken.

Manon McGoldrick
een jaar geleden

Wat een feest bij Tineke toen ik met m’n hele nestje teckel kindertjes en hun mama naar de fotoshoot ging. Het enthousiasme spatte ervan af, bovendien heel geduldig en super lief voor m’n hondjes. Zo fijn om de pups goed op de foto te krijgen, een blijvende herinnering aan m’n kleintjes en een super leuke verrassing voor hun baasjes! Dikke vette aanrader.

Judith
een jaar geleden

Vorige zomer een mooie fotoshoot van onze dwergteckel Mia cadeau gekregen. Tineke was erg lief en geduldig en maakte prachtige foto's! Een geslaagde middag en een geslaagde fotoshoot. Echt een aanrader!

Susan Baker
een jaar geleden

Fotoshoot van Floortje, bijna 13 jaar en Evie, bijna 2 jaar gedaan door Tineke. Wat een geduld heb je Tineke, en wat ging je lief met beide dames om. Wat ben ik blij met de foto’ s, ze zijn prachtig geworden. De dames staan er samen maar ook alleen precies op zoals ze zijn. Ik kan het iedereen aanraden. Heel veel dank voor de leuke shoot en prachtige foto’ s!

Margreet Van Uningen
een jaar geleden

Het is zo leuk om een mooie set foto’s van je hond te hebben , en als je dan echt hele mooie foto’s wil die ook echt het karakter van je hond reflecteren… tja dan moet je toch echt naar Tineke . Met veel geduld , liefde en bovenal professioneel werkt Tineke in de studio of buiten . Echt een aanrader !

Laura
een jaar geleden

Tineke is een super geduldige en professionele fotografe. Je ziet dat ze het met veel plezier doet en ze is zo onwijs lief voor de hondjes die op shoot komen. Ze neemt alle tijd en niks is teveel. Wij zijn al 6x geweest en elke keer weer maakt ze weer prachtige foto’s! Absoluut een aanrader!!

Hester
een jaar geleden

Nu al 5 shoots bij Tineke gedaan, zowel binnen in haar studio als buiten. Altijd absoluut fantastisch prachtige foto's, die echt het karakter van mijn lieverds laten zien. Tineke is ontzettend geduldig en mijn honden vinden het elke keer weer een feestje bij haar. We gaan altijd allemaal moe maar voldaan naar huis en wachten dan met smart op de immer supermooie resultaten. Warm aanbevolen!!!

Anneke Klok
een jaar geleden

In 2022 een fotoshoot bij Tineke thuis gedaan met als resultaat prachtige foto’s van mijn 2 Podenco’s Pip en Bambi!
Bambi was best bang maar met de liefde en geduld van Tineke is het toch gelukt om mooie foto’s te verkrijgen!!

Ingrid de Koning
een jaar geleden

Met onze Juul vorig jaar bij Tineke geweest.
Het was een heerlijke ochtend met als resultaat prachtige foto’s van onze lieve teckel van bijna 12 jaar.
We denken eraan dit jaar een buitenshoot te boeken. Juul is dol op Tineke 😊

Jolinda van Wijngaarden
een jaar geleden

Onlangs met mijn Golden retriever Morris een fotoshoot gehad, net voor zijn 1ste verjaardag. Wat hebben we ontzettend genoten in het bos tijdens de fotoshoot en wat zijn de foto's mooi geworden! Erg blij met het resultaat!

Coby van der Boom
een jaar geleden

Wij hebben een fantastisch mooie shoot gehad bij Tineke in het atelier. Geweldig hoe rustig en ontspannen zij onze teckel Saartje kreeg. Zeker een aanrader als je mooie foto's van je huisdier wilt hebben.

Monique
een jaar geleden

Tineke maakt prachtige foto's. Heerlijk relaxed en ontspannen voor hond en mens

Rob D
een jaar geleden

my lovely french ladies hadden ter gelegenheid van de 12e verjaardag van mijn frenchie Kiki een fotoshoot bij Tineke. Met het resultaat van de foto's ben ik superblij. Ik wil daaraan nog toevoegen dat Tineke een betrokken, relaxte en ook lieve fotografe is. Mijn frenchies voelden zich meteen op hun gemak bij haar. Tot de volgende shoot !!!

Puck
een jaar geleden

Onze Puck heeft inmiddels al 2 keer voor de lens mogen poseren voor Tineke
Het was voor zowel Puck als ons een hele leuke ervaring met beide keren geweldige resultaten.
We zijn aan het aftellen naar de 3e keer, een fotoshoot aan Zee.

Tineke, je bent een lieverd.

Denise
2 jaar geleden

Rustig en lief voor de honden, en mooie foto's van onze viervoeters !!

Anne
2 jaar geleden

Foto's laten maken bij Tineke van onze hond en 2 katten. Best wel spannend! De hond geloof ik wel, maar hoe krijg je in godsnaam twee katten op de foto? Nou Tineke kan dat als de beste! Een hele lieve vrouw met erg veel geduld en het resultaat is van alle 3 de dieren fantastisch! Wat zijn wij blij, super bedankt Tineke :)

Anneke
2 jaar geleden

Prachtige foto’s en een heerlijke middag bij Tineke samen met de hondjes! Veel geduld en met liefde maakt ze de foto’s en dat zie je ook in het eindresultaat!

Monique Vermeulen
2 jaar geleden

Tineke is een hele lieve vrouw die echt aandacht voor de hond heeft.
Moos vond het erg leuk om te doen maar als het genoeg was zei Tineke dat ook.
En het zijn super foto's geworden.
Nogmaals heel erg bedankt Tineke en komen zeker een keer terug.

Ans v Oudheusden
2 jaar geleden

Fantastische fotoshoot van onze teckelpups; wat een geduld en rust heb je Tineke, resultaat is prachtig.

Monica
2 jaar geleden

Best, mensen die twijfelen aan je kunst om de ziel van hun huisdier door jouw te laten fotograferen, moeten eens goed de foto's bekijken. Elke foto spreekt voor zich, jouw hondenliefde en oneindig geduld. Dikke PROFICIAT uit België

Marijke en Peter van Gijzen
2 jaar geleden

Wij hebben diverse foto shoots van onze dames bij Tineke laten maken.Zowel in de studio als op locatie..Tineke neemt hier alle tijd voor en straalt rust uit naar de honden..De shoots leveren prachtige foto’s op. .Van de foto’s hebben wij zelf diverse vergrotingen en fotoboekjes laten maken.Wij bevelen Tineke van harte aan en zullen zeker nog terug komen voor een shoot van onze teckeldames

Anneke Vink
2 jaar geleden

Hallo Tineke, twee jaar achter een hebben we een prachtige serie foto’s van onze twee banjers laten maken door jou. De eerste serie was binnen . Ik vond het spannend want hoe krijg je twee jonge teckels rustig, maar met snoepjes ijzeren geduld zijn het zulke prachtige foto’s geworden waarvan we een verjaardagskalender gemaakt hebben.
Vorig jaar heb je buiten foto’s gemaakt in het Maximaparkje. Ook zo mooi , een fix eindje lopen maar dan heb je ook wat. Zulke mooie momenten en weer prachtige foto’s . Het was ook zeer ontspannen net als of we zo al jaren met elkaar omgaan enorm de hondjes vonden alles prima.
Je bent een top fotograaf en ben blij dat ik je via facebook heb leren kennen . Dank je wel voor al die prachtige plaatjes :)

Britt Plomp
2 jaar geleden

Met Bob, Teun en Roderick zijn wij in maart 2022 voor een fotoshoot geweest. Prachtige foto’s! De honden vonden het best spannend, maar daar weet Tineke fantastisch mee om te gaan. Met enorme rust en geduld weet ze de meest prachtige plaatjes te schieten.

Linda Eckhardt
2 jaar geleden

Mijn 3 tal op de foto bij Tineke.
Wow wat een prachtige plaatjes van mijn plaatjes. Tineke is een Toppertje hoor.
En ook de prijs is leuk

Monique jansen
2 jaar geleden

Voor de tweede keer bij Tineke geweest
Wat een geduld zeg
Met Sofie ging het super goed
Met mupke wat minder
Maar wat een mooie foto's
Collega gaat binnenkort ook met Borrel
Echt een aanrader
Groetjes Theo en monique

Monique jansen
2 jaar geleden

Dat het met Mupke minder ging lag niet aan Tineke
Maar aan onze Mup zelf

Miranda Spruijt
2 jaar geleden

Wij hebben nu 2 keer een fotoshoot binnen en buiten gedaan met onze Sofie. Met heel veel geduld en passie heeft Tineke een prachtige fotoshoot gemaakt van onze Soof. Echt een aanrader

Angelique Hoek
2 jaar geleden

Vorige week de fotoshoot gehad met onze teckel Jinthe bij Tineke. Ik was best wel nerveus of dit zou gaan lukken. Jinthe is nogal angstig. Maar Tineke is zo'n lieve, geduldige vrouw. Een warm ontvangst en alle tijd van de wereld. De fotoshoot ging super goed. En het resultaat is werkelijk fantastisch! Heel blij mee. Kom zeker nog eens terug!! Dankjewel Tineke.

Daniëlle Rebel
3 jaar geleden

Een beetje nerveus vertrokken we vanmorgen naar Utrecht om onze lieve Puck door Tineke te laten fotograveren. Al maanden zoveel mooie en lieve foto's langs zien komen op de site, maar ja zou dit ook lukken met en van onze Puck. Zou hij lang genoeg stil kunnen (willen 😉) zitten. Want tja het is wel een Teckel.....

Een warm onthaal en we werden meteen allemaal helemaal gerust gesteld. Puck deed het geweldig, wat zijn we trots en wat een geweldige fotos Tineke!
Kunnen bijna niet wachten om het eind resultaat te zien, maar we komen zeker in het na- of voorjaar terug voor een buiten reportage.

Bedankt Tineke voor het geduld en deze geweldig leuke ervaring.

Liefs Erik Daniëlle en Puck 🐾

Lyda Hubers
3 jaar geleden

Tineke is een bevlogen fotografe en ze werkt vanuit haar passie. Met haar engelengeduld is er weinig wat ze niet voor elkaar krijgt maar het welzijn van het dier staat voorop. Als blijkt dat de lol eraf is en het wordt 'moeten' dan zal ze nooit omwille van het plaatje doorgaan.
Ze is een topper!

Christel van Hulten
3 jaar geleden

Tineke is echt super! Ze heeft van mijn niet fotogenieke teckel Sophie prachtige foto's gemaakt. Ze nam echt de tijd om Sophie te laten wennen, omdat zij bij een vreemde meestal niet op haar gemak is. Maar het ging super. Een fotografe met het hart voor je hond op de juiste plaats. Zeker een aanrader, je krijgt er geen spijt van alleen heel veel prachtige foto's!

Coby van der Boom
3 jaar geleden

Een hele leuke fotoshoot gehad bij Tineke
met onze teckel Saartje. Geweldig hoe ze alles voor elkaar kreeg bij Saar. Ik heb ze al aanbevolen bij andere hondenbezitters!

Anne en Peter van Ettinger
3 jaar geleden

In december 2020 heeft tineke onze ruwharige teckel Jip gefotografeerd, buiten in het bos. We hebben zeker twee uur gewandeld. Jip was heel ontspannen en ze liet zich goed vastleggen op de gevoelige plaat. Daar zorgde Tineke echt voor. De foto’s zijn prachtig geworden. Wij zijn er heel blij mee!

M.G. van Bronckhorst
3 jaar geleden

Bijna een jaar geleden kennis gemaakt met Tineke. Wat een gezellig en fijn mens is dit, met alle geduld van de wereld. Mijn Berner Seppl was niet echt heel erg geduldig, was nerveus, maar Ineke had vreselijk veel geduld, met een mooi eind resultaat 🥰

Simone
3 jaar geleden

In totaal ben ik al 3x bij Tineke geweest voor een puppyshoot met mijn Westie. Prachtige foto’s en wat een gesuld en liefde heeft Tineke voor de honden. Ook toen we kwamen voor een shoot en mijn hondje niet fit was mochten we een andere keer terugkomen zonder extra kosten, dat is echt super!

Monique jansen
3 jaar geleden

Wij zijn met onze sofie bij tineke geweest
Wij gingen ervan uit dat het onmogelijk was om van sofie een mooie foto te maken
We hadden het helemaal mis
Wat een geduldige lieve vrouw
En prachtige foto's

T. Imcke
3 jaar geleden

Een belevenis: een fotoshoot bij Tineke!!! En een prachtig resultaat, zo geweldig blij mee. Mijn Teun staat er fantastisch op

Christa Hansink
3 jaar geleden

Voor prachtige, releaxte, en professionele fotoshoot ben je Tineke aan het juiste adres.
Floris en Guusje waren op hun gemak en resultaat is bijzonder mooi geworden. Zijn er nog steeds blij mee. 🤗♥️

CJ Robijn
3 jaar geleden

Hoi Tineke,
Jaren geleden een fotoshoot laten maken. Dat vond ik al mooi en je was lief en geduldig met m’n hondje.Nu ben je daar zo in ontwikkeld, dat het eindresultaat nóg mooier zal zijn

Brenda
3 jaar geleden

Erg leuke foto's als resultaat bij de fotoshoot bij Tineke in haar leuke studio. Tineke heeft erg veel geduld en heel veel liefde voor de hondjes dat is te zien. Onze Jip was nog maar heel klein toen we foto s lieten maken. Tineke had alle geduld. Heel fijn. We komen zeker een keer terug .

Laura bogte
3 jaar geleden

Ik heb meerdere keren een fotoshoot gehad bij tineke, zowel met mijn honden als met onze kat. Wat is ze een lieve, geduldige vrouw! Ze neemt alle tijd voor de shoot en ondanks dat onze puppy alles deed wat hij niet moest doen, bleef ze rustig en professioneel en dat resulteerde zich in prachtige foto’s!! Ze is absoluut een aanrader.

Linda
3 jaar geleden

Lana was dol op Tineke. Knuffelen. Tineke is zo lekker rustig en relaxed en Laan volgde prachtig de aanwijzingen. Het was ook nog eens heel gezellig. Aanrader!

Sarah Beelen
4 jaar geleden

Wij hebben een geweldige fotoshoot gehad met onze teckel Goofy. Een gezellige ochtend waarin we met veel plezier op terugkijken. Tineke heeft tijd genoeg en aandacht voor de hond. Goofy is een echte kusjesmachine, dus dat kwam helemaal goed. Zeker een aanrader en ook leuk om als cadeau te krijgen of te geven.
Bedankt voor de prachtige foto's!

Groetjes, Sarah en Ralph
......en niet te vergeten een dikke knuffel van Goofy!

Astrid Pennings
4 jaar geleden

Hoi Tineke,

Wat hebben wij een super fotoshoot gehad met onze honden Guus en Sjors.
Zoveel passie voor de fotoshoot en geduld met onze honden.
Echt een aanrader als je mooie foto's wilt van je geliefde viervoeters. Nogmaals hartelijk bedankt voor alle mooie foto's.
Groetjes van.ons allen

Margot Brongers
4 jaar geleden

Hoi Tineke,

Onze ruwharige teckel Flossie is 4 jaar en ik zou haar heel graag door jou (buiten) laten fotograferen. Wij wonen in Drn Haag maar Utrecht is geen probleem.

Kun je wat meer informatie sturen? Flos is de komende 6 weken op haar mooist qua vacht, maar laat weten wat jouw aanpak en tijdslijnen zijn.

Dank alvast!
Margot

Anoeska Datwma
4 jaar geleden

Heel lieve fotograaf
Mn hondje met trauma van vorige fotoshoot werd alle tijd voor genomen en staat er uiteindelijk prachtig op en ook mn drukkere pup staat er prachtig op
Dit is een hondenfotograaf die ook van honden houd
Bedankt voor de prachtige foto's

Natascha Batenburg
4 jaar geleden

Tineke maakt echt prachtige foto's. Ze is ontzettend lief en geduldig. We zijn nu 2x bij haar geweest en daar komen zeker nog wat keren bij. Ik kan het iedereen aanraden om een fotoshoot bij Tineke te doen. Ook als je bang bent dat je hond het niet kan of doet want het lukt Tineke gewoon!

Iris & Anne-Marie
4 jaar geleden

Afgelopen week een buitenshoot gedaan bij het kasteel en wat was het fantastisch! Kees voelde zich meteen op z’n gemak bij Tineke, want ze is ontzettend lief en geduldig. En wat een resultaat.. we hebben prachtige foto’s van onze Kees waar we heel blij mee zijn. Een aanrader voor iedereen. Tineke nogmaals bedankt!

Johan Collin
4 jaar geleden

In een woord fantastisch, alles kon, zoveel geduld , zoveel foto’s voor alles werd tijd genomen, eerst een praatje met wat koffie zodat de hondjes wat konden spelen en rustig werden van de lange reis en dan zo een toffe relaxte fotoshoot met wat een mooie foto’s
Zeer professioneel, gewoon top de moeite waard en zeker een aanrader.
En zoals ze bij ons zeggen Tineke is een toffe straffe madam met een hart voor fotografie en honden