Home » Reacties
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Sarah Beelen
9 maanden geleden

Wij hebben een geweldige fotoshoot gehad met onze teckel Goofy. Een gezellige ochtend waarin we met veel plezier op terugkijken. Tineke heeft tijd genoeg en aandacht voor de hond. Goofy is een echte kusjesmachine, dus dat kwam helemaal goed. Zeker een aanrader en ook leuk om als cadeau te krijgen of te geven.
Bedankt voor de prachtige foto's!

Groetjes, Sarah en Ralph
......en niet te vergeten een dikke knuffel van Goofy!

Astrid Pennings
9 maanden geleden

Hoi Tineke,

Wat hebben wij een super fotoshoot gehad met onze honden Guus en Sjors.
Zoveel passie voor de fotoshoot en geduld met onze honden.
Echt een aanrader als je mooie foto's wilt van je geliefde viervoeters. Nogmaals hartelijk bedankt voor alle mooie foto's.
Groetjes van.ons allen

Margot Brongers
een jaar geleden

Hoi Tineke,

Onze ruwharige teckel Flossie is 4 jaar en ik zou haar heel graag door jou (buiten) laten fotograferen. Wij wonen in Drn Haag maar Utrecht is geen probleem.

Kun je wat meer informatie sturen? Flos is de komende 6 weken op haar mooist qua vacht, maar laat weten wat jouw aanpak en tijdslijnen zijn.

Dank alvast!
Margot

Anoeska Datwma
een jaar geleden

Heel lieve fotograaf
Mn hondje met trauma van vorige fotoshoot werd alle tijd voor genomen en staat er uiteindelijk prachtig op en ook mn drukkere pup staat er prachtig op
Dit is een hondenfotograaf die ook van honden houd
Bedankt voor de prachtige foto's

Natascha Batenburg
een jaar geleden

Tineke maakt echt prachtige foto's. Ze is ontzettend lief en geduldig. We zijn nu 2x bij haar geweest en daar komen zeker nog wat keren bij. Ik kan het iedereen aanraden om een fotoshoot bij Tineke te doen. Ook als je bang bent dat je hond het niet kan of doet want het lukt Tineke gewoon!

Iris & Anne-Marie
een jaar geleden

Afgelopen week een buitenshoot gedaan bij het kasteel en wat was het fantastisch! Kees voelde zich meteen op z’n gemak bij Tineke, want ze is ontzettend lief en geduldig. En wat een resultaat.. we hebben prachtige foto’s van onze Kees waar we heel blij mee zijn. Een aanrader voor iedereen. Tineke nogmaals bedankt!

Johan Collin
een jaar geleden

In een woord fantastisch, alles kon, zoveel geduld , zoveel foto’s voor alles werd tijd genomen, eerst een praatje met wat koffie zodat de hondjes wat konden spelen en rustig werden van de lange reis en dan zo een toffe relaxte fotoshoot met wat een mooie foto’s
Zeer professioneel, gewoon top de moeite waard en zeker een aanrader.
En zoals ze bij ons zeggen Tineke is een toffe straffe madam met een hart voor fotografie en honden

Lisette Smetsers
een jaar geleden

Tineke heeft erg mooie foto's gemaakt van onze Guus..Met haar geduld heeft ze zelfs van een heel druk hondje een mooie serie foto's gemaakt. Wij zijn er erg blij mee!

Marieke
een jaar geleden

Heel blij met de prachtige reportage! Een shoot bij Tineke is erg leuk om te doen!! Een aanrader! Wat een geduld en niets is gek genoeg!

Corrianne Robijn
een jaar geleden

Tineke had veel geduld en heeft een mooie ruimte voor de shoot
Mijn Wieb was als een vis in het water en daardoor ging de shoot goed

Rating: 4.1 sterren
10 stemmen